Päivityksen hakutilan määrittäminen

Näin voit määrittää asennettujen sovellusten päivityksen hakutilan:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Asetukset-painike-painiketta.

Tämä avaa Asetukset-ikkunan.

3. Valitse Suorituskykyasetukset-osio.
  4. Napsauta Sovellusten päivitys -painiketta.

Tämä avaa Sovellusten päivityksen asetukset-ikkunan.

5. Valitse Päivitä-kohdasta Ota käyttöön sovelluspäivitysten haku -valintaruutu.
  6. Napsauta Määritä päivitysten hakutila -linkkiä, jolloin Päivitysten tarkastus -tila -ikkuna avautuu.
  7. Valitse yksi seuraavista valinnoista Hae päivityksiä -luettelossa:
    • Automaattisesti. Jos valitset tämän valinnan, Kaspersky-sovellus suorittaa sovelluspäivityshaun vähintään kerran 24 tunnissa sovelluksen sisäisten asetusten mukaisesti.
    • Päivittäin / Viikoittain / Kuukausittain. Jos valitset yhden näistä vaihtoehdoista, Kaspersky-sovellus etsii päivityksiä määrittämäsi aikataulun perusteella minuutin tarkkuudella. Kun yksi näistä vaihtoehdoista on valittu, Viivytä suoritusta sovelluksen käynnistyksen jälkeen N minuuttia -luettelo on käytettävissä.

Seuraavat avattavan Hae päivityksiä -luettelon vaihtoehdot eivät enää ole käytettävissä ja korvautuvat päivityksessä Automaattisesti-valinnalla: Manuaalisesti, Kerran minuutissa, Kerran tunnissa, Tiettynä aikana, Sovelluksen käynnistyksen jälkeen ja Jokaisen päivityksen jälkeen.

8. Valitse Hae päivitykset seuraavana päivänä, jos tietokone on pois käytöstä -valintaruutu aloittaaksesi haun kun tietokone käynnistetään väliin jääneen ajoitetun haun jälkeen. Jos valintaruutua ei ole valittu, sovellus aloittaa päivitysten haun vain ajoitettuna aikana, kun tietokone on käynnissä.
  9. Tallenna asetukset napsauttamalla Tallenna-painiketta.